Tuesday, June 9, 2009

PRASASTI HUJUNG LANGIT #02 OUT NOW!!!

TELAH BEREDAR!

ISU KEDUA DARI PRASASTI HUJUNG LANGIT!!

Isu terbaru telah rilis! Menampilkan temuramah bersama Sarjan Hassan, Kias Fansuri, Conquest For Death, Shaiful Risan Zerox dan Insect Warfare. Juga penampilan baru untuk ruang temuramah bersama karyawan atau seniman yang ada dikalangan teman-teman hardcore punk itu sendiri. Ruangan survey, kolum dan serba sedikit ulasan. Digital/Zerox with pro-printed color cover. RM 4 by hand / RM 5ppd

contact ::
prasastihujunglangit [at] gmail.com
http://prasastihujunglangitzine.blogspot.com
+60177367559

2 comments:

sk8edge said...

Akum and hi Talib and kengkawan

Jenguk lah blog aku. Aku ada promote link korang so hope korang leh exchange link balik :http://sk8edge.blogspot.com

Thank you

Boy Disaster

D.B Press said...

lib. aku dah upload PHL#1 kat blog koleksizine. check it out!

terima kasih atas sumbangan anda. kalau ada lagi zine zine pdf yang boleh dimuatnaik untuk dikongsi bersama, kasi aku ok.hehe. thanx. :)